Tak til musik-støtte sponsorer

Nyheder

Nyhedsbrev 15.dec. 2018 - Julebillet
Medlemsbrev 16.oktober 2018
Nyhedsbrev 24.maj 2018
Nyhedsbrev 29.nov. 2017 - Julebillet.
Medlemsbrev oktober 2017
Nyhedsbrev - 22.juni 2017
Nyhedsbrev -19.februar 2017
Nyhedsbrev 30.11.2016 - Julebillet

Nyhedsbrev

Billetter

Billetpris kr. 550,00 excl. gebyr.
 

Maribo Turistbureau åbningstider for køb:
Banegårdspladsen 11.
Tlf.: 54 78 04 96.

Hverdage: 09.30 - 16.30.
Lørdage  : 10.00 - 12.30.

 

Nyhedsbrev 28.marts 2016.

Vi kan præsentere ÅRETS JAZZ-plakat-motiv.

Skabt af kunstneren Kristina Ricken, Rødby "Live fra Lolland" .
Årets motiv ses som helt anderledes og komisk med fokus på det mu(h)lige og glæden ved at høre jazzmusik på mange måder - måske endog gennem et kohorn. Vi mener, at budskabet om Maribo Jazz Festival fremtræder tydeligt og glæden og mangfoldigheden lyser ud af figurene. 
 

Vort musik-udvalg - Tom Pedersen & Ole "Radsted" Pedersen - overrasker igen i år med et musik-program, der præsenterer 5-6 bands, der ikke tidligere har været på programmet og så selvfølgelig også genhør til top-bands, som igen "lokkes" til Maribo. Tillige med de bands, der bare ikke kan undværes på vor festival. Der brillieres i flere tilfælde med musiker-konstellationer, der ikke tidligere er set på en dansk jazz-festival. - Musikere, der repræsenterer disse lande: Tyskland, Sverige, Norge, Holland, Belgien, Frankrig, England, USA, Australien og selvfølgelig Danmark. 
Disse bands/solister kan opleves:
Baby Jools & The Jazzaholics / UK.
Et helt nyt bekendtskab, der uden al tvivl vil falde i publikums smag. Musikere, der er hentet fra de bedste traditionelle engelske bands, borger for kvalitet ud over det sædvanlige. En enkelt af dem - Mike Owen/trombone-vokal - er oplevet hos os flere gange, han har opholdt sig Danmark gennem flere år.
Second Line Jazzband / S.  - Et genhør til et af Europas meste populære jazzbands. Kendes fra festival 1999,2001,02,03,05,07,2012 - endelig igen er det lykkedes os at indpasse deres kalender til Maribo Jazz Festival.
Doc Houlind Revival All Stars - feat: Marilyn T. Keller/USA. 
Marilyn T. Keller gæstede os 1. gang i 2004 og fik en forrygende succes i Domkirke-koncerten. Er vendt tilbage med 4-års-interval i 2008,2012 og altså igen i 2016. For første gang sammen med Doc Houlind Revival All Stars.
Marilyn er den ledende sangerinde og musikalsk koordinator i Jazz/Cospel Gudstjenesterne i Augustana Lutheran Church, Portland hver søndag. - Soleklart at det er emnet til årets Domkirke-koncert - glæd jer - en stor oplevelse venter!
Charlestown Jazzband / NL. - Hollanske Jazzbands har de seneste år været yderst populære hos vort publikum. I år bydes velkommen til et band, der ikke tidligere har deltaget i Danmarks Hyggeligste Jazz Festival. Bandets grundlægger i 1968 - Pieter Duker - er stadig et fremtrædende bandmedlem.
Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra / S. - Årets festival-scoop. - Mon ikke de mange blues-fan's fra Munk Stuen vil valfarte til Hyddalen lørdag aften for at opleve blues, der slår dette spillested's blues-musik med mindst 10 længder. Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra regnes som et af NORDEN's allerbedste bluesband.
Norbert Susemihl Joyful Gumbo / D-DK-USA-Aus-N. - Norbert Susemihl er altid garant for at sammensætte et band af internationale kvalitets-musikere fra aller øverste hylde.
BIG Jazz Five Band / DK. - feat: Björn Ingelstam/S & Regin Fuhlendorf/DK.  - En hel unik oplevelse venter med det unge svenske trompet-talent Björn Ingelstam - nu med fast base i New York. Björn er en af de få, der har fået lov til at spille på Louis Armstrong's trompet ( Louis Armstrongs House Museum, New York). - Mon ikke festivalens darlings med denne stjerne-besætning vil lægge yderligere 1 alen til deres popularitet ?
NOLA Love Manifest / DK. - Tog fuldstændig vort publikum med storm ved deres første optræden hos os sidste år. - Derfor et naturligt genvalg til Morten Fischer og hans unge gutter - Qvades Gård kommer helt op i det 'Røde felt' lørdag eftermiddag!
DOGHOUSE CATS / DK. - Yderligere et band, som for første gang vil erobre vort publikum.
Doghouse Cats er et 7-mands jump and jive orkester der spiller musik fra 40’erne og 50’erne.
De har med hatten på skrå, blankpolerede sko og en 3-mands blæsergruppe skabt et band der virkelig appellerer til dansefødderne.
Dixie for You / DK-S. - Er på kort tid blevet et af de ledende jazzbands i Scandinavien.
Martini*s / DK. - En virkelig spændende nyhed til vor 2016-festival. Deres LINE UP tæller bl.a. Ole Fessor Lindgreen, Henrik Bolberg, NULLE ( kendt fra Børne-TV-udsendelser ), men ikke mindst Kira Martini -"En vigtig og anderledes sangerinde på den nye jazzscene!" 
Henning Munk og Plumperne / DK-S. - Genhør til orkesterleder Henning Munk Plum, der har håndplukket 4 fremragende medmusikere. 
River Jazz & Blues Band / DK. - Genhør til bandet, der har sine rødder i Lemvig / Holstebro -området. Har senest været med i 2009 og har tidligere nydt stor popularitet i 1998,1999,2005. - Kan bl.a. opleves lørdag formiddag i LC, sponseret og arrangeret af Centerforeningen i Lollands Centret.
Børnejazz-2016 - Martini's for Børn. - En boblende musikalsk cocktail for børn og voksne, bestående af boogie-woogie-jazz, farverig fantasi og godt humør, tilsat sprudlende rytmer fra bl.a. Brasilien og New Orleans. - 1.gang på vor festival. - Glæd jer ! 
Jack Street Jazzband / DK-S. - Består af unge mennesker med en åbenlys interesse i gammel swingjazz af den slags, som Louis Armstrong bragte til torvs i 30'erne og 40'erne - en glædeligt gensyn til et band, der i 2013 så absolut gjorde lykke hos publikum!
Blå Mandag Jazz Band /DK . - Er efterhånden en mere end fast bestandel af vor festival med mange ansigter, bl.a.: " Street Band" , "Train Band" . Spørgsmålet er : Hva' finder de på af gags /udklædning /tema m.m., der får hele byen til at blive i festival-stemning!
Scandinavian Rhytm Boys / DK-S. - Skal for 7.gang gøre en sejltur med JAZZ-BOAT Anemonen til en unik oplevelse.
JazzOnklerne / DK. - For 26.gang skal disse 8 glade musikere fra Lolland-Falster give festivalen 'Sydhavs-ø-stemning'.
Pee Dee Jazzband / DK. - Topper listen over " flest gange medvirket på vor festival", nemlig 28.gange - bare sådan !
JAM SESSION - søndag formiddag i *Muslinge-Skallen*/Hylddalen er det bare det helt store tilløbsstykke!
www.maribojazz.dk / faneblad "Bands/solister" ses nærmere præsentation af de deltagende bands - lyt til musik-eksempler - på faneblad "Program" kan du se hele Musik-programmet ! 
OBS - OBS - Forårs-tilbud på festival-billetten til 31.maj 2016 - kun 500,00 kr. - Kan købes på Maribo Turistbureau & via BilletNet!