Tak til musik-støtte sponsorer

Nyheder

Medlemsbrev 15.oktober 2019
Nyhedsbrev - 8.juli 2019
Nyhedsbrev 15.dec. 2018 - Julebillet
Medlemsbrev 16.oktober 2018
Nyhedsbrev 24.maj 2018
Nyhedsbrev 29.nov. 2017 - Julebillet.
Medlemsbrev oktober 2017
Nyhedsbrev - 22.juni 2017
Nyhedsbrev -19.februar 2017
Nyhedsbrev 30.11.2016 - Julebillet

Nyhedsbrev

Billetter

Billetpris kr. 550,00 excl. gebyr.
 

Maribo Turistbureau åbningstider for køb:
Banegårdspladsen 11.
Tlf.: 54 78 04 96.

Hverdage: 09.30 - 17.00.
Lørdage  : 10.00 - 14.00.

 

UdskrivSøgTip en ven

 

   

KLIK på motivet og se Festival-Programmet på 32 sider i PDF-format.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

JAZZ FESTIVAL 2020
- 16. - 19. juli 2020. - afviklet som Festival nr. 33 i rækken! 

PROFIL: Den klassiske jazz, New Orleans, swing, bigband, gospel  - mere end 100 musikere på over 16 spillesteder med 3000-4000 gæster hvert år! 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

NYHED!>> Spar penge og køb din jazzbillet på Ticket Master for kun kr. 550,- (plus gebyr) Et godt jazz tilbud.<<


 

Årets jazzbillet koster, fra den 1. januar 2020, den nette sum af  kr. 600.-

Se herunder hvad du får det beskedne beløb.

 

Tlf. 54780496

 

Som en teaser løfter vi her en flig af sløret for et sprængfarligt program 2020 :)

 

DOC HOULINDS REAL NEW ORLEANS STYLE JB:

Orkesteret består af yngre og ældre musikere, hvor Doc Houlind er tidligere PAPA BUE musiker. Alle med en fælles interesse for enkelte tidlige Papa Bue numre samt den tidlige New Orleans jazz, som den f.eks. blev præsenteret af de største amerikanske orkestre, der var med til at skabe revival jazz perioden, der udgjorde jazzboomet i 60’erne og 70’erne i Europa.

 

Carling-familien er et enestående svensk band. Deres talent spænder over 3 generationer, og alle familiemedlemmer spiller hver især på adskillige instrumenter, danser og synger.

 

Ragged Men fyrer op under fødderne på publikum, uanset hvor de spiller. De har hurtigt vundet et ry som en af de hotteste traditionelle jazzgrupper i dag. Deres unikke tilbagelænede stil, der er solidt baseret i vintage blues, jazz og gospel fra det dybe syd i USA og byen New Orleans, løfter publikum fra stolen og får dem til at bevæge sig!

 

Dixie For You feat: Jack Andersson.

Det populære og velkendte DK/SE jazzband Dixie For You har til Maribo Jazzfestival 2020 inviteret den kendte trompetist Jack Andersson med på scenen.

 

Flying Jazzman Quintet, Jazz der swinger... Efter at have været sidemand for amerikanske og danske jazzikoner igennem flere år, valgte pianisten og crooneren Jan Nielsen i 2016 at sammensætte sit eget band, under navnet Flying Jazzman.

 

DEBORAH HERBERT & JAZZKOMPAGNIET

JAZZKOMPAGNIET har været en slags husorkester på Femø Jazz Festival de sidste 30 år…

I år har de spillet bl.a. på Dresden Jazz Festival, Riverboat Jazz Festrival i Silkeborg, Copenhagen Jazz Festival og igen igen på Femø Jazz Festival, sammen med DEBORAH HERBERT til jazzfest i Skt. Jørgens Jazzklub i Næstved.

KENN LENDING & HANS KNUDSEN

Som duo tager Kenn og Hans på en personlig måde den klassiske guitar/piano- bluestradition op med et “touch” af jazz og andre beslægtede genrer. Det skulle borge for en herlig bred bluesspektret oplevelse med to af de mest kende danske bluesfortolkere, der er vokset frem specielt omkring Danmarks blues-arnested MOJO i København. 

 

AK & All That Jazz.

Sangerinden Anne Kristine’s vokal er klart farvet af kærligheden til de “store amerikaner”, Ella Fitzgerald , Diana Krall, Nathalie Cole, Anita O`Day m.fl. Med en meget nærværende og varm udstråling, samt stor professionalisme, lykkes det oftest AK, at skabe en yderst intim stemning, hvor den uomtvistelige musikalitet og det gode showmanship er garant for en fed musik oplevelse.

 

Tobacco debuterede på festivalen i 2013 med godter fra den amerikanske musiktradition: Country, blues, spirituals, ragtime, zydeco og "goddamnhillbilly". De mixes og smages til med energisk sceneoptræden, 5-stemmigt kor og pumpende lokomotivrytme.

 

Jazz Five blev grundlagt i 1996 og har siden spillet over 1000 nationale og internationale koncerter. Bandet udstråler altid overvældende spilleglæde. Som en storswingende og sveddryppende festmaskine, inviterer Jazz Five lytteren med til Mardi Gras i New Orleans og leverer et show i topklasse. Med to saxer i front, energisk rytmegruppe, stærkt overophedet blues piano og syngende trommeslager, giver Jazz Five alt de har med en indlevelse og overbevisning man sjældent ser. Publikum hives automatisk op af stolene og efterlader ikke tvivl om, hvor festen finder sted og hvem der er foregangsmænd.

  

The Vooo Ca Ray Band/feat Greggory Boyd (vokal).

Blev dannet af pianist og sanger Emil Otto i 2017 og er blevet foregangsmænd

for den nye ungdomsopblomstring af New Orleans musikken først i Århus og nu hele landet,

og her med fantastiske vokalist G. Boyd, der spænder over jazz, soul, funk og gospel, så grunden er lagt til en musikalsk oplevelse af de helt store som sådan har begejstret det unge publikum.

 

Adrian Cox Quintet (UK)

Den unge engelske Klarinettist Adrian Cox er det store klarinet hit nu i Europa, har spillet med mange forskellige musik genre. Adrian Cox har formet denne faste kvartet til at repræsentere sin vidt spændende genre og henter sin inspiration i New Orleans klarinettisterne George Lewis og Edmond Hall. Det bliver hot og flot musik.

 

Doc Houlinds New Orleans Style JB featuring New Orleans trompetisten Gregg Stafford, som er sidste repræsentant for den originale New Orleans tradition som blandt andet  Percy Humphrey og Louis Armstrong var eksponenter for, med sin drivende melodiske stil, der passer godt til Doc Houlind bandets originale New Orleans-beat og rytme.

 

Creole Catz Meget populært dansk, festligt jazzorkester, med masser af boogie numre a la Louis Prima og Louis Jordan numre plus danske evergreens.

 

Dixie For You featuring Jack Andersson (trompet). Sveriges kendte Louis Armstrong fortolker og i Danmark kendt fra Papa Bue Tribute. Her med Dixie For You - god traditionel Dixieland jazz med vokal og sjove indslag.

 

Paul Harrison den kendte og yndede engelske traditionelle klarinettist, præsenterer her gæsterne, banjoist Sean Moyses fra England og ”vores” svenske velspillende til forrygende trombonist Niklas Carlsson fra Second Line JB med sin kendte performance.

 

FLYING JAZZMEN På torvet ved åbningen af festivalen er det meningen at præsentere ungdoms New Orleans streetbandet Flying Jazzmen -udløber af bandet Brass lavour- her med  streetmusic og funkjazz netop for at markere festivalens nylige medtagen af også yngre jazzstilarter.

---------------------------------------------------------------------------------------

 

 

TAK for i år! 🙌🙏🏼❤️

Den 32' fuldstændig forrygende Maribo Jazz Festival er forbi og vi har nu pakket festivalen tilbage på vores depot, hvor den hviler sig til næste år - 16. -19.juli 2020.

Sikke en fantastisk fest det var! Vi er fulde af taknemmelighed over alt det gode, vi kan se tilbage på. - Det nye spillested *PHattens Gård* bestod sin prøve til UG m/ kryds og slange! - Et fornuftigt økonomisk resultat håbes der på!

Tak til alle jer der kom til Maribo, til alle jer der bor her, til alle musikere, til de mange frivillige, til samarbejdspartnere, legekammerater og sponsorer m.fl.

------------------------23-07-2019------------------

 

------------------------------------------------------------------------------

BEMÆRK:   Spillestedet * QVADES GÅRD* indgik ikke i 2019-festival p.g.a. en omfattende ombygning m.m.   ------------- blev med tilfredshed afløst af:

* HATTENS GÅRD*, Jernbanegade 2-4 - ( ca. 75 m fra Torvet)!!

------------------------------------

 Vi anbefaler:

 Vor gode samarbejdspartner RADSTED JAZZKLUB's  næste arrangement:

 Sæt X i kalenderen ved
LØRDAG 30. NOVEMBER 2019 KL. 18.30 - JULEFROKOST
Musik :     NCITY
( mere INFO følger ca. 1.november).... - lyt til : https://www.youtube.com/watch?v=5t8z5Esvs5s 

STØT OP OM DENNE JAZZKLUB, der altid byder på de bedste jazzbands tilsat en kulinarisk oplevelse.

Læs mere på hjemmesiden : www.radstedjazz.dk  

 
   
 
   
 
Se Maribo Jazz Festival 2019,2018,2017,2016,2015,2014,2013,2012, 2011, 2010, 2009 & 2007 på YOU TUBE:

SE under menu : "Galleri" - faneblad: YOU TUBE/video ....
 - og genoplev noget fra Danmarks Hyggeligste Jazz Festival! 

 
 

 Vi er også på FACEBOOK!

 
 Se denne Ferieguide om Lolland....

 https://www.campaya.dk/Danmark/Region-Sjælland/Lolland/14-af-de-bedste-sevaerdigheder-paa-lolland-2018.a  & 

https://www.campaya.dk/

 

 

webbureau: infoserv - cms: Aviva CMS