Tak til musik-støtte sponsorer

 

Nyheder

Medlemsbrev Sep 2020
Medlemsbrev 30 maj 2020
Medlemsbrev 15.oktober 2019

Nyhedsbrev

Billetter

 

Billetpris kr. 550,00 excl. gebyr.
 

Maribo Turistbureau åbningstider for køb:
Banegårdspladsen 11.
Tlf.: 54 78 04 96.

Onsdag:10.00 - 14.00

Torsdag:12.00 - 16.00

Fredag:10.00 - 14.00

Lørdag:10.00 - 12.30.

 

  

KLIK på foto's & lyt!

 

 

Klik på foto og lyt! 

Doc Houlind Revival All Stars - feat. Marilyn Keller /USA).

Bandet består af yngre og ældre musikere bl.a. et par tidligere medlemmer af Papa Bue's Viking Jazzband, med en fælles interesse  for den tidlige improvisoriske musik - New Orleans jazzen - som den f.eks. blev præsenteret af de største  amerikanske orkestre, der var med til at skabe revival jazz perioden. Netop det der udgjorde jazzboomet i 60'erne og 70'erne i Europa.
DOC oprettede dette band i 1992 efter sin Papa Bue-tid og fik tilknyttet den konservatorieuddannet klassisk fløjtenist - Jesper Capion Larsen - som en ubestridt mester på klarinetten. I 2004 skiftede Doc Houlind fra trommerne til trompet og finder sin trompet-inspiration hovedsagelig fra Bunk, Howard og Louis Armstrong. - Rytmegruppen prydes af en nydelig kvindelig skikkelse med " Sweet Purnell" i form af Lis Krøyer Houlind på piano.
Bandet er meget efterspurgt i det meste af Europa og er regelmæssigt repræsenteret ved festivalerne i Ascona (CH), Rappeerswill (CH), Meilen (CH), Haugesund (N), Göteborg (S), Allingås (S), samt et årlig besøg i French Quarter Festivalen i New Orleans og i den berømte Preservation Hall.
- Det er ganske specielt, at der er "2 gl. Maribo-drenge" i bandet, nemlig Søren DOC Houlind og Ebbe Kjærsgaard Hansen.

LINE UP:
Søren DOC Houlind (DK) :          trompet/vokal.
Jesper Capion Larsen(DK) :        klarinet.
Ebbe Kjærsgaard Hansen (DK) : banjo.
Lis Krøyer (DK) :                       piano.
Holden Fogh (DK) :                    bas.
Didier Geers ( B):                      trommer.
Peter Goetz ( D) :                      trombone.
Marilyn T. Keller (USA) :             vokal.     

Se mere på : www.dochoulind.dk

Spillesteder:
Lørdag:  kl. 16.00 - 17.30, Domkirken.
Søndag: kl. 15.00 - 17.00, Hylddalen.

Marilyn T. Keller / USA: 
Marilyn Keller gæstede 1. gang Maribo i 2004 og fik en forrygende succes i Domkirke-koncerten sammen med bandet New Orleans Delight/DK-S - iøvrigt også første gang Marilyn T. K. var i Danmark.
Med 4 års-intervaller er Marilyn T K vendt tilbage til vor festival, nemlig i 2008 og 2012 sammen med N.O.D. - - I 2016 er det så sammen med Doc Houlind Revival All Stars - det har vi store forventninger til - glæd jer!
Marilyn Keller skaber en fortryllende stemning på scenen med hendes næsten hypnotiske tilstedeværelse og perfekte sangstil. Alsidighed er en af hendes stærkeste sider, og det kommer til udtryk med baggrund i de mange forskellige konstellationer hun har optrådt i.
Marilyn er den ledende sangerinde og musikalsk koordinator i Jazz/Cospel Gudstjenesterne i Augustana Lutheran Church, Portland hver søndag. - Marilyn’s alsidighed er blevet bekræftet ved flere CD indspilninger, hvor hun har fastslået sit varierede talent på både demo-cd’er og originalindspilninger.

Se mere på : http://www.marilyntkeller.com/

Sponsor-støtte fra :